Markkinointi

Monipuoliset ja laadukkaat markkinointipalvelut yrityksellesi yhden katon alta. Hallitsemme puolestasi sosiaaliset mediat, toimitamme kuva- ja videopankin, ideoimme uusia keinoja markkinointisi boostaamiseksi, tai voit valita vain yhdenkin osa-alueen ulkoistettavaksi. 

Markkinointia teemme alalle kuin alalle. Ota yhteyttä ja kysy tarpeeseesi tarjous. 

Tutustu alla asiakasreferensseihimme!

Myynti

Meille voit ulkoistaa myyntisi eri osa-alueita alasta riippumatta. Otamme vastaan projektiluontoisia urakoita, tai sopimusta voi tehdä pidemmästäkin diilistä. Meiltä voit tilata laajatkin prospektointilistat, buukkauspalvelun tai myyntikampanjat.Ota yhteyttä ja kysy tarpeeseesi tarjous.Tutustu alla asiakasreferensseihimme!

Synnytys

Innovaatiosynnytys on palvelu, jossa luomme ratkaisun ongelmaan kuin ongelmaan. 

Kun aikanne ja resurssinne eivät riitä, otamme yhden päivän agendaksi ongelmanne ratkaisun. Meiltä löytyy tähän valmiit ja hyväksi testatut työkalut, toimiva ja tehokas työnjako sekä asiaan orientoituneet aivot 14 hengen voimin. 

Työskentelymme sisältää asiakaspinnan tutkimista eri tavoin, jotta ratkaisu on mahdollisimman realistinen ja osuu naulan kantaan juuri teidän ongelmassanne. Meiltä voit ostaa myös ratkaisun toteutuksen näin halutessasi.

Ota yhteyttä ja kysy tarpeisiisi tarjous. 

Tutustu alla asiakasreferensseihimme! 

Promootio

Rautaiset asiakaspalvelun tekijät hyppäävät yrityksesi saappaisiin ja boostaavat myyntiäsi esimerkiksi messuilla tai yrityksesi tapahtumassa. 

Pikaisellakin aikataululla räätälöimme juuri sinulle soveltuvan paketin tarpeisiisi. Pieni tiimi tutustuu palveluusi tarkoin ja edistää myyntiäsi tehokkaasti sekä on henkilökohtaisesti sitoutunut yritykseesi. 

Ota yhteyttä ja kysy tarpeisiisi tarjous. 

Tutustu alla asiakasreferensseihimme!